BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Clotxa de mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 2 pans de pagès de 500 g cadascun 8 tomacons o tomàquet de...

Trucs i consells per preparar amanides molt variades

No ens podem imaginar l’estiu sense menjar-nos unes bones amanides. I és una bona notícia,...

Tomàquets farcits d'amanida d'arròs

Ingredients 4 persones: 4 tomàquets grossos 150 g d’arròs integral 2 ous 150 g de tonyina en...

Canonets de pa amb crema de formatge

Ingredients per a 4 persones: 1 barra de pa congelada formatge cremós tipus brie nata líquida...

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g de parmesà ...

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada 3...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.