BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Saltejat de calçots i carxofes

Ingredients per a 4 persones: 16 calçots 8 carxofes Oli d'oliva Sal Pebre Salsa romesco ...

Llata de vedella amb bolets

Ingredients: 1 llata de vedella Un grapat de bolets deshidratats 4 cebes de Figueres 1 pastanaga...

Espatlla de cabrit al forn

Ingredients per a dues espatlles: 2 cebes petites 3 tomàquets de sucar el pa 4 patates Monalisa 1...

Filet de vedella amb salsa de ceps

Ingredients: 4 filets de vedella gruixuts sal en escates pebre negre 200 g de xips de iuca 80 g...

Cabrit guisat

Ingredients: 1,5 kg de cabrit trossejat 4 grans d’all 2 cebes 1 porro 1 pebrot 1 pastanaga 1 got...

Rap al forn amb gambes

Ingredients: 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.)  3 tomàquets de penjar  3...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.