BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Tàrtar de gambes amb alvocat, poma i iogurt

Ingredients per 4 persones: Per a l’oli de gambes 150 grams de caps i pells de les gambes ...

Filet de vedella amb mantega Café de París

Ingredients per a 4 persones: Per al filet de vedella: 4 trossos de filet de vedella net de...

Un viatge gastronòmic sense sortir de casa

Si aquestes vacances tens ganes d’anar-te’n molt lluny però has de quedar-te a casa treballant o...

Pollastre de pagès al forn amb fruites i salsa de cava

Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre de pagès d’uns 2 kg 1 ampolla de cava 2 taronges ...

Coca de pernil i brie

Ingredients per 4 persones: Per a la massa de coca: 250 grams de farina panificable 5 grams...

Crestes de formatge de cabra rústic amb sobrassada

Ingredients per a 4 persones: Per al farciment: 250 g de formatge de cabra rústic 100 g de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.