BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Salmó amb salsa de vi negre

Recepta de salmó amb salsa de vi negre, ingredients per a 4 persones:

Consells per preparar la castanyada

La castanyada, es remunta al segle XVIII i deriva dels àpats funeraris en els quals la tradició...

Gratinat de carbassa

Recepta de gratinat de carbassa, molt senzilla de fer, ingredients per a 4 persones.

Els millors embotits tradicionals catalans

Aquests són els productes derivats del porc més tradicionals de Catalunya, que podeu menjar-vos...

Musclos al pesto de nous

Recepta de musclos al pesto de nous per 4 persones.

Els mètodes de cocció més saludables

Els mètodes de cocció més saludables ens permeten cuinar plats lleugers i mantenir les propietats...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.