BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Viatjant pels Parcs Naturals

De l’alta muntanya a l’interior, de la plana al mar; et proposem 18 Parcs Naturals de Catalunya,...

Aquest Sant Jordi, el poeta ets tu!

Del 3 al 12 d'abril, participa al concurs de tweet poemes de Sant Jordi de Bonpreu i Esclat!

Com s’ha construït el nou magatzem de productes refrigerats de Bonpreu i Esclat?

Vols veure l'evolució de les obres del nou magatzem? T'ho mostrem en vídeo!

Hem inaugurat el nou magatzem de productes refrigerats a Balenyà

El nou magatzem té una dimensió de 23.000 m², amb el que el Grup amplia la seva ciutat logística...

La clotxa. El menú de pagès

La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?

Bacallà amb crema de fesols

Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.