BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Conill amb salsa

Ingredients per a 4 persones: 1 conill a trossos 200 g de pèsols 2 cebes...

Pasta de full, salmó i xampinyons

Ingredients: 2 làmines de pasta de full fresca 4 lloms de salmó fresc nets d'espines ...

Experts en carn

A Bonpreu i Esclat som carnissers professionals. Als nostres establiments hi trobaràs la teva...

Cassoletes de crema catalana

Ingredients: Per a la pasta brisa: 180 g de farina 75 g de mantega 1 ou 50 g...

Crestes de formatge, mató i espinacs

Ingredients: Per a la massa: 300 g de farina 150 g de mantega 1 ou gros ½...

Maridatges que no t'esperaves

Per a la carn, vi negre i, per al peix vi blanc. Segur? No necessàriament, per això et...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.