BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Bosses de fetge gras i figa

Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...

El món de beneficis de les llavors

Les llavors són un pilar fonamental de la nostra dieta gràcies a la gran quantitat de nutrients...

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Pastís de xocolata amb figues

Si t’agraden les postres, aquestes segur que t’encantaran!

El millor berenar per sortir de l’escola amb tota l’energia

Consells per preparar un berenar equilibrat perquè els vostres fills carreguin les piles després...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.