BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Viatjant per la Catalunya de Dalí

Et presentem una ruta per conèixer de prop la importància que el territori va tenir per a Dalí.

Bacallà al pil pil d'olives negres

Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!

La mona de Pasqua

Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!

“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”

La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.