BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs

Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...

Viatjant pels Calls

Els antics barris jueus reben el nom de Calls i encara se'n conserven en diferents ciutats del...

Crema de pastanaga i formatge fresc

És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?

Viatjant per la ruta del Cister

No deixis de conèixer els tres monestirs de la ruta del Cister: Santes Creus, Poblet i Vallbona...

Consells per cuinar amb menys calories

No et perdis aquests consells per aprendre a cuinar els teus àpats reduint les calories.

"La Xatonada Popular és un acte molt arrelat al Vendrell"

La Toñi Torrente és la gerent de l'Esclat del Vendrell i ens explica la seva experiència com a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.