BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Llegums, tradició i salut al plat

Els llegums són la base de moltes receptes tradicionals i un ingredient que no pot faltar en una...

Amanida de llenties amb espinacs

Les amanides sempre són una bona opció, les pots combinar amb infinitat d’ingredients i són...

Gelats de síndria i iogurt

Recepta ideal per acabar aquests dies d’estiu: gelats de síndria i iogurt! Per llepar-se’n els dits!

Al congelador, tot s'hi val?

Congelar aliments és un procés que s’ha de fer amb cura, si us voleu assegurar que un cop...

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Com són les anxoves?

Ens encanten les anxoves! Ja sigui per fer l'aperitiu o com a ingredient de moltes receptes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.