BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Llamàntol glacejat

Ara que s'acosta el Nadal, t'expliquem una recepta de llamàntol, fàcil alhora que sofisticada.

Com es preparen les ostres

Coneixes l'ostra arrissada del delta de l'Ebre? Aprèn més d'aquest deliciós marisc de casa nostra!

Patates braves de moniato

La tardor és temps de moniatos i nosaltres t'expliquem una recepta d'allò més innovadora!

Les 3 diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent

Coneixes les diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent? T'ho expliquem!

Un brindis amb cava!

Per Nadal, el cava estarà present a la major part de les taules; sabeu com s'elabora a Catalunya?...

Una foto que val un cap de setmana de somni

Vols saber qui ha estat el guanyador del concurs #elmeuformatge a Instagram?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.