BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Saltejat de calçots i carxofes
11/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 16 calçots 8 carxofes Oli d'oliva Sal Pebre Salsa romesco ...
Llata de vedella amb bolets
29/de novembre/2023Ingredients: 1 llata de vedella Un grapat de bolets deshidratats 4 cebes de Figueres 1 pastanaga...
Espatlla de cabrit al forn
29/de novembre/2023Ingredients per a dues espatlles: 2 cebes petites 3 tomàquets de sucar el pa 4 patates Monalisa 1...
Filet de vedella amb salsa de ceps
27/d’octubre/2023Ingredients: 4 filets de vedella gruixuts sal en escates pebre negre 200 g de xips de iuca 80 g...
Cabrit guisat
27/d’octubre/2023Ingredients: 1,5 kg de cabrit trossejat 4 grans d’all 2 cebes 1 porro 1 pebrot 1 pastanaga 1 got...
Rap al forn amb gambes
27/d’octubre/2023Ingredients: 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.) 3 tomàquets de penjar 3...