BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Recepta de tall rodó de salmó

Recepta de salmó molt original per sorprende els vostres comensals. Bon profit

Els millors condiments per a la barbacoa

A més de la qualitat dels ingredients, una de les claus per a una bona barbacoa és emprar...

Recepta de flam de kiwi i plàtan

Fes més dolç el teu dia amb aquest deliciós flam de kiwi i plàtan molt fàcil de fer.

Les llavors i els cereals, la base d’una dieta sana

Són petits però contenen grans propietats nutritives i terapèutiques utilitzades des de ben antic.

Recepta de bunyols de carbassó

Vols preparar un aperitiu boníssim, original i sa? Aquí tens la recepta dels nostres bunyols de...

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

A més de ser el plat estrella durant la Quaresma, el bacallà es consumeix des de ben antic i...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.