BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Cuinar al vapor

Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn ...

Recepta de magret d’ànec amb taronja i gingebre

Recepta de magret d'ànec amb taronja i gingebre

Productes ecològics i biodinàmics

Els productes ecològics cada vegada tenen més importància. Però saps realment què significa que...

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...

Recepta de bosses de fetge gras i figa

Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.