BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Quiche de calçots i espàrrecs

Ingredients per a 4 persones:  1 base de pasta brisa (comprada o feta a casa) 8 calçots,...

Pizza de calçots i albergínia

Ingredients per a 4 persones: 1 base de pizza (comprada o feta a casa) 4 calçots, pelats i...

Saltejat de calçots i carxofes

Ingredients per a 4 persones: 16 calçots 8 carxofes Oli d'oliva Sal Pebre Salsa romesco ...

Llata de vedella amb bolets

Ingredients: 1 llata de vedella Un grapat de bolets deshidratats 4 cebes de Figueres 1 pastanaga...

Espatlla de cabrit al forn

Ingredients per a dues espatlles: 2 cebes petites 3 tomàquets de sucar el pa 4 patates Monalisa 1...

Filet de vedella amb salsa de ceps

Ingredients: 4 filets de vedella gruixuts sal en escates pebre negre 200 g de xips de iuca 80 g...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.