BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

La festa dels petits grans artistes

El dissabte 24 d'octubre es va celebrar l'entrega de premis del concurs de dibuix d'Esclat al zoo...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

La créme brulée són unes postres franceses molt similars a la crema catalana. T'encantaran!

Arròs de tripa de bacallà

Trobaràs tots els ingredients necessaris per preparar aquesta recepta a Bon Preu i Esclat!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.