BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Aperitius deliciosos per a un menú de celebració

Petits però indispensables. Sens dubte, els aperitius i els entrants tenen un paper...

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Recepta de cruixent de plàtan

  Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta...

Recepta de conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1...

Vida sense gluten

Cada vegada és més fàcil mantenir una dieta lliure de gluten, existeixen moltes alternatives per...

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera, ingredients per a 4...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.