BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Ja és temps de maduixes!
27/d’abril/2022El color i gust irresistibles d’aquesta fruita l’han convertit en una de les més esperades de...
Mandonguilles amb cigrons i espinacs
27/d’abril/2022Ingredients per a 4 persones: 500 gr de carn picada de porc 1 dent d’all picat 4 branquetes...
Per Sant Jordi, tradició i dolçor!
13/d’abril/2022Pa, pastissos, llibres, roses… el dia dels enamorats trobaràs tot el que necessites a Bonpreu i...
Turnedó de rap, cansalada i hummus de moniato
11/d’abril/2022Ingredients per a 4 persones: Pel turnedó: 800 g cua de rap 200 g cansalada ibèrica Per...
Tatin de poma en got
07/d’abril/2022Ingredients per a 4 persones Per a la poma caramel·litzada: 2 pomes Golden fermes 60 g de...
Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat
06/d’abril/2022Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...