BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pastís d'espinacs

Ingredients (6 persones):   Per al pastís d’espinacs:  300 g d’espinacs molt tendres 120...

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g de créixens el...

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega 100 ml...

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli d’oliva verge...

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una placa de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.