BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Faves amb cloïsses i safrà

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de faves fresques pelades 1 kg de cloïsses oli...

Lasanya de samfaina i seitons

VISUALITZA LA RECEPTA EN FORMAT VÍDEO AQUÍ: Lasanya de samfaina i seitons Ingredients per a...

Manual per al bon ús dels aparells electrònics que tenim a casa

Som conscients de la quantitat d'aparells electrònics que ens envolten? Nevera, rentadora, ...

Cireres al plat

Petites, rodones, vermelles, brillants, carnoses, dolces, sucoses... les cireres són...

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 400 g de llom de porc ibèric  250 g de formatge cremós de ...

Escabetx de salmó

Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.