BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera, ingredients per a 4...

Aprenem a fer servir el forn

S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: ...

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta, ingredients per a quatre...

Cuinar al microones

Tot i que acostuma a ser un aparell indispensable, a la cuina, moltes vegades només el fem servir...

Cervesa: una història mil·lenària

La cervesa està de moda. Al mercat podem trobar-hi un munt de varietats, i cada any en...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.