BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

La solidaritat mou muntanyes

A l’Esclat de la Jonquera es va engegar una iniciativa solidària per ajudar la Ylenia, la petita...

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Viatjant per la Catalunya de Dalí

Et presentem una ruta per conèixer de prop la importància que el territori va tenir per a Dalí.

Bacallà al pil pil d'olives negres

Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!

La mona de Pasqua

Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.