BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Peix cru a la taula de casa
02/de març/2020Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...
Recepta de quiche de verdures i salmó
02/de març/2020Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients: Per a la massa: 300 g de farina 150 g de...
Recepta de bacallà amb patates i ou
02/de març/2020Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro de bacallà...
Recepta de suquet d'escórpora
02/de març/2020Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls 1,5 l....
Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?
18/de febrer/2020El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....