BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Recepta de cruixent de plàtan

  Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta brick 6...

Recepta de conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1 conill a...

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera, ingredients per a 4...

Aprenem a fer servir el forn

S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: 1...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.