BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Salmó amb salsa de vi negre

Recepta de salmó amb salsa de vi negre, ingredients per a 4 persones:

Consells per preparar la castanyada

La castanyada, es remunta al segle XVIII i deriva dels àpats funeraris en els quals la tradició...

Gratinat de carbassa

Recepta de gratinat de carbassa, molt senzilla de fer, ingredients per a 4 persones.

Els millors embotits tradicionals catalans

Aquests són els productes derivats del porc més tradicionals de Catalunya, que podeu menjar-vos...

Musclos al pesto de nous

Recepta de musclos al pesto de nous per 4 persones.

Els mètodes de cocció més saludables

Els mètodes de cocció més saludables ens permeten cuinar plats lleugers i mantenir les propietats...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.