BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Recepta de mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

Recepta de molls amb albergínia

Aquestes vacances sorprèn als teus invitats amb aquesta recepta de molls amb albergínia....

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats

Avui et proposem una combinació ideal per a qualsevol àpat: els canapès de pera i formatge...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones: 500 g de filet...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.