BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Menja bé .

Llamàntol glacejat

Ara que s'acosta el Nadal, t'expliquem una recepta de llamàntol, fàcil alhora que sofisticada.

Patates braves de moniato

La tardor és temps de moniatos i nosaltres t'expliquem una recepta d'allò més innovadora!

Les 3 diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent

Coneixes les diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent? T'ho expliquem!

Et toca dinar fora de casa?

Tots aquells que dineu a l'oficina, a la uni o allà on sigui... No us perdeu els millors consells...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

La créme brulée són unes postres franceses molt similars a la crema catalana. T'encantaran!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.