BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Tàrtar de maduixes i pèsols

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un...

Activa la bona alimentació

Després de tots aquests dies de confinament, sembla que tot comença a activar-se una...

Quatre maneres de ‘dipejar’ i gaudir d’un bon aperitiu

Mentre esperes que arribi el moment de recuperar l’aperitiu del diumenge al bar de sota casa, ...

Trucs per estalviar temps cuinant

Et fa mandra passar molta estona a la cuina? Coneixes el ‘batch cooking’? Et donem...

Pa amb xocolata, oli i sal

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar ...

Trucs per aprofitar molt bé els aliments

Què podem fer amb la part verda del porro? Les espines de peix es poden menjar? Sabies...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.