BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

Recepta de pasta amb musclos i pèsols amb 4 passos molt senzills de fer.

El pa, font de vida

El pa ens alimenta i ens dona vida. D’aquest producte tan complet i nutritiu, a Bonpreu i Esclat...

Recepta de quiche de sardines

Recepta de quiche de sardines, amb 4 passos molt senzills de fer.

Els secrets per gaudir d’una bona cervesa

Beure cervesa és tot un ritual i, per gaudir-ne al màxim, has de tenir en compte una sèrie de...

Trucs per fer la llista de la compra

Poseu en pràctica aquests trucs per preparar-vos més bé a l’hora d’anar a comprar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.