BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Els millors talls de la carn

Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i...

Nectarines a la planxa amb mel i iogurt

Ingredients per a 4 persones 4 nectarines mitjanes 200 g de iogurt grec 3 cullerades de mel...

Paté d'albergínies escalivades

Ingredients per a 4 persones 3 albergínies grosses escalivades i pelades 1 gra d'all picat 2...

Cloïsses a la marinera

Ingredients per a 4 persones 1,5 kg de cloïsses fresques 1 ceba 2 grans d'all picats 100 ml...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.