BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Cireres, un petit caramel
14/de juny/2019Pel sabor dolç, la textura sucosa i la bonica aparença que presenta, la cirera és una de les...
El millor arròs per a cada plat
07/de juny/2019L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...
Recepta de pasta amb albergínia i olives
31/de maig/2019Fàcil, ràpida, senzilla i molt nutritiva, avui us proposem una recepta de pasta amb albergínia. ...
Diferents maneres de cuinar els ous
31/de maig/2019Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...
Recepta de calamars amb olivada
24/de maig/2019Gaudiu d´aquests calamars farcits d´olivada en 5 passos. Bon profit