BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Flam de castanyes i vainilla

Ingredients: 250 g de castanyes pelades 80 g de sucre 50 g de sucre per caramel·litzar 4 ous 500...

Crema amb bledes i carbassa confitada amb pinyons i pebre fumat

Ingredients: 1 manat de bledes 2 patates 1 ceba 2 grans d’all 100 ml de nata líquida 100 g de...

Pastís de pastanaga amb crema de coco i salsa de taronja

Ingredients per a 8 persones: Per a la base: 400 g de pastanaga 100 g de poma 120 g de nous 200...

Peus de porc amb bolets

Ingredients: 4 peus de porc tallats pel mig sal grossa aigua mineral 2 fulles de llorer 1 cabeça...

Rap amb figues

Ingredients per a 4 persones: 1 cua de rap d’1 kg 1 ceba grossa oli d’oliva verge extra sal...

Fem melmelada: aprofitem els excedents de l’estiu

Vols gaudir de les fruites estiuenques tot l’any? Tens préssecs, albercocs, tomàquets i figues al...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.