BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”

La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...

Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs

Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...

Viatjant pels Calls

Els antics barris jueus reben el nom de Calls i encara se'n conserven en diferents ciutats del...

Crema de pastanaga i formatge fresc

És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?

Viatjant per la ruta del Cister

No deixis de conèixer els tres monestirs de la ruta del Cister: Santes Creus, Poblet i Vallbona...

Consells per cuinar amb menys calories

No et perdis aquests consells per aprendre a cuinar els teus àpats reduint les calories.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.