BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Encara no coneixes les clementines de les Terres de l'Ebre?
04/de gener/2018A Bonpreu i Esclat apostem per la qualitat d'aquests cítrics ebrencs amb Indicació Geogràfica...
Crema de llamàntol
22/de desembre/2017Aprèn a preparar aquesta crema de llamàntol i sorprèn tots els teus convidats en aquests àpats...
Idees d'entrants nadalencs
20/de desembre/2017Per anar fent boca... Què et semblen aquests aperitius de Nadal? Te'n lleparàs els dits!
Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"
24/de novembre/2017Encara no coneixes els formatges Km0 de Montbrú? Descobreix-los!
Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat
20/de novembre/2017L'acte va tenir lloc al Zoo de Barcelona i van ser convidats els 387 guanyadors/es dels Esclat...
Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial
16/de novembre/2017L'escola de negocis ESIC reconeix el model de negoci dels supemercats Bonpreu i Esclat.