BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Filet de vedella amb salsa de mostassa

Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...

Cuina al vapor, saludable i nutritiva

Cuinar al vapor té molts avantatges, ja que és una de les maneres més saludables que hi ha de...

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Ingredients: 2 cullerades de greix d'ànec 100 g de múrgoles 100 g de rossinyols 50 g de sofregit...

Suquet de rap i gambes

Ingredients 1 rap tallat a rodelles amb el cap  500 g de patates velles kennebec 1 cabeça...

Saltat de bolets i crema de foie amb pernil ibèric

Ingredients per a 4 persones: 640 g de bolets de temporada (rossinyols, camagrocs, moixernons...

Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces

Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.