BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Amanida de tomàquets marinats, figues, formatge i sorbet de tomàquet

Ingredients per a 4 persones: 4 u figues coll de dama 200 g formatge de cabra a les fines herbes...

Escabetx de verdures

Ingredients per a 4 persones: 2 albergínies 1 carbassó 3 cebes 1 pebrot vermell 1 pebrot...

Peix blau per omplir el cistell aquest mes

Diuen que els mesos “sense erra” (o sigui, maig, juny, juliol i agost) són els millors mesos per...

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Ingredients per a 4 persones: 1 llom de xai ben net de greix la pela d’1 llimona ratllada 1...

Els 6 consells que has de seguir per aconseguir un pa de pessic ben esponjós

El pa de pessic és una de les receptes de pastisseria que aprenem a fer més aviat, però això no...

Pastís de llimona

Ingredients: Per a la crema de llimona: ▪️ 100 g ou ▪️ 40 g rovell ▪️ 90 g sucre ▪️ 10 g midó...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.