BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons
19/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...
Recepta de creps de pernil i avellanes
16/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200 g. de pernil...
Recepta de seitons fregits amb vi blanc
11/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 16 seitons frescos grossos 2 grans d’all 3 fulles de julivert 1...
Peix cru a la taula de casa
10/de juny/2020L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...
Sopa de cireres
10/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 1 kg. de cireres 1 canonet de vainilla 100 g. de sucre ...
Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa
08/de juny/2020Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa