BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pastís de cireres, coco i llimona amb base de galeta de coco

Ingredients per a 4 persones: Per a la galeta: 2 c.s. rases d’oli de coco extra verge 1 c.s....

Espaguetis de carbassó amb pesto vermell

Ingredients per a 4 persones: 2 carbassons 100g de tomàquets secs en oli 1 ceba tendra...

6 salses per acompanyar el peix i el marisc que has de conèixer

Durant el bon temps és l'època en què consumim més peix i marisc i tenim la sort que el peix i el...

Vida sense gluten

Cada vegada és més fàcil mantenir una dieta lliure de gluten, existeixen moltes alternatives per...

Empedrat de cigrons i fonoll

Ingredients per a 4 persones: • 500 g de cigrons petits cuits • 1 bulb de fonoll • 250 g de...

Xató del Vendrell

Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 100g d’ametlles 80g d’avellanes 1 nyora...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.