BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Bacallà amb salsa de vi negre

Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 15 g mantega 1 escalunya 1 dl vi negre 50 g...

Pita de pollastre especiat

Ingredients per a 4 persones 4 pits de pollastre tallats a daus oli d’oliva verge extra 2...

Trucs fàcils per fer més saludables els plats

Canviar la sal per espècies o substituir el sucre per un altre edulcorant natural són dues...

Amb quina copa hem de beure el vi?

T’has comprat una ampolla de vi i vols assaborir-la com cal? Triar la copa adequada per fer-ho és...

Bacallà amb ous i tàperes

Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 100 g gambes pelades 2 ous 2 cullerades oli de...

Cebiche de bacallà

Ingredients per a 4 persones: 480 g de llom de bacallà dessalat 2 llimes 200 ml de llet de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.