BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Consells per cuinar amb vi

Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...

Pastís de verdures

Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...

Les verdures estrella de l'estiu

Les verdures tenen un alt contingut en aigua —ens hidraten— i no contenen greixos —tenen poques...

Préssecs gratinats

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...

Sandvitx de calamars

Ingredients per a 4 persones: 1 focaccia mediterrània 2 calamars per fer a la planxa, nets de...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.