BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Consells per cuinar amb vi
15/de setembre/2021Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...
Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
13/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...
Pastís de verdures
02/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...
Les verdures estrella de l'estiu
31/d’agost/2021Les verdures tenen un alt contingut en aigua —ens hidraten— i no contenen greixos —tenen poques...
Préssecs gratinats
25/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...
Sandvitx de calamars
23/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 1 focaccia mediterrània 2 calamars per fer a la planxa, nets de...