BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Lluç amb salsa d’ametlles

Recepta de lluç amb salsa d'ametlles de la Jennifer Fernández 4 rodanxes de lluç 1 cap de...

Minibroquetes de pollastre marinat amb mango i tomàquet

Ingredients para a 4 persones: 400 g de contracuixa de pollastre desossada 200 g de ...

Escuma de cava amb escopinyes i llimona

Ingredients per a 4 persones: 1 ampolla de cava 1 kg d’escopinyes 2 llimones 2 fulles de...

Anyell de llet rostit amb cebetes i moscatell

Ingredients per a 4 persones: 1 espatlla d’anyell de llet 1 cabeça d’alls 300 g de...

Vieires glacejades amb formatge i cremós de pastanaga i brots verds

Ingredients per a 4 persones: 8 vieires 1 kg de pastanaga 150 g de mantega 100 g de...

Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 1 paquet de massa brick 50 g de mantega 1 kg de ceba 250 g de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.