BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Xai, carn de festa

Amb una carn tendra i un gust inconfusible, el xai triomfa a moltes llars del país. És apta per...

Menjar sa per estar bé

“Que el teu aliment sigui la teva medicina”, ja ho deien els grecs fa milers d’anys quan...

Les espècies són el millor substitut de la sal

Segur que heu sentit o llegit més d’una vegada els consells que demanen reduir la quantitat de...

Maneres de menjar verdures

Tot i que sabem que les propietats i els beneficis de les verdures són molt importants per al ...

Recepta de fondue de carn

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones: 250 g de llom de porc en un tros ...

Formatges frescos i tendres: suavitat i sabor

Els formatges frescos i tendres es caracteritzen pel sabor suau i la textura tova. En...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.