BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Salmó al forn sobre porros cremosos
11/de març/2024Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines 3 porros 4...
Estofat de mongetes amb carabassa i tomàque
08/de març/2024Ingredients per a 4 persones: 400 g de mongetes blanques cuites. 200 g de carbassa sense pell...
Pollastre rostit a la cocota amb xirivies i cebes tendres
04/de març/2024Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre amb os i pell 500 g de xirivies 2 cebes...
Faves a la catalana amb botifarra negra
13/de febrer/2024Ingredients per a 1 persona: 400 g de faves pelades. 4 botifarres negres. 1 ceba. 2 grans...
Guisat de sípia amb pèsols
13/de febrer/2024Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...
Pasta amb pesto basilic i carxofes
13/de febrer/2024Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...