BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
La mona de Pasqua
22/de març/2016Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!
“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”
15/de març/2016La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...
Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs
11/de març/2016Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...
Viatjant pels Calls
04/de març/2016Els antics barris jueus reben el nom de Calls i encara se'n conserven en diferents ciutats del...
Crema de pastanaga i formatge fresc
01/de març/2016És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?
Viatjant per la ruta del Cister
26/de febrer/2016No deixis de conèixer els tres monestirs de la ruta del Cister: Santes Creus, Poblet i Vallbona...