BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Fricandó amb bolets
08/de gener/2021Ingredients per a 4 persones: 600 g de vedella a filets 250 g de bolets variats 3...
Carxofes amb cloïsses
30/de desembre/2020Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro Ingredients per a 4 persones:...
Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona
28/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 carbassó 1...
Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema
23/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...
Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps
22/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...
Pots per vestir taula i per regalar
18/de desembre/2020Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...