BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà
08/de juliol/2020Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g de parmesà ...
Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia
03/de juliol/2020Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada 3...
Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0
29/de juny/2020Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits tradicionals,...
Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
26/de juny/2020Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
25/de juny/2020Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
Embotits: varietat i qualitat
22/de juny/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...