BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada 3...

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits tradicionals,...

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Embotits: varietat i qualitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.