BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat
06/d’abril/2022Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...
La primavera omple de colors els plats
31/de març/2022La nova estació esclata als camps, amb flors i fulles, però també a la cuina, on comencen a...
Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques
25/de març/2022Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...
Pèsols amb col llombarda i menta
18/de març/2022Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...
Bacallà amb faves i ceps
10/de març/2022Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...
Calzone de patata i gorgonzola amb nous
07/de març/2022Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...