BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Fem melmelada: aprofitem els excedents de l’estiu

Vols gaudir de les fruites estiuenques tot l’any? Tens préssecs, albercocs, tomàquets i figues al...

Croquetes d'escalivada

Ingredients per a 4 persones: 400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia) 80 g de...

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...

5 aperitius saludables que pots preparar en menys de 10 minuts

Et proposem maneres originals de fer un pica-pica que et permeten aprofitar el temps lliure de la...

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...

Consells per cuinar amb vi

Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.