BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs
19/d’agost/2021Ingredients per a 1 persona: 4 tomàquets 2 figaflors 3 sardines 1 ceba tendra 150 g de sal 100 g...
Pastís de porros i crema vegetal
16/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...
Amanida de tomàquets marinats, figues, formatge i sorbet de tomàquet
13/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 4 u figues coll de dama 200 g formatge de cabra a les fines herbes...
Escabetx de verdures
05/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 2 albergínies 1 carbassó 3 cebes 1 pebrot vermell 1 pebrot...
Peix blau per omplir el cistell aquest mes
04/d’agost/2021Diuen que els mesos “sense erra” (o sigui, maig, juny, juliol i agost) són els millors mesos per...
Amanida de xai a la grega amb pesto de menta
03/d’agost/2021Ingredients per a 4 persones: 1 llom de xai ben net de greix la pela d’1 llimona ratllada 1...