BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Ingredients per a 4 persones: 400 g de tallarines fresques la pela d’1 llimona ratllada 200 g de...

Fideus a la cassola amb carbassa

Ingredients per a 4 persones: 300 g de fideus del núm. 4 1 ceba 1 pebrot verd 300 g ...

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Ingredients per a 4 persones 300 g de macarrons de fajol Per a la bolonyesa de coliflor:...

Crestes farcides de caqui

Ingredients per a 4 persones 1 kg de caquis madurs 1 poma petita 500 g de sucre morè 1...

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

Ingredients (4 racions) 8 seitons filetejats 80 ml de suc de llima 1 branca de coriandre...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.