BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada
02/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 paquet de massa brick 50 g de mantega 1 kg de ceba 250 g de...
Aquest Nadal tan especial, comparteix els bons moments amb Bonpreu i Esclat
02/de desembre/2020A Bonpreu i Esclat volem que aquestes festes de Nadal siguin més especials que mai. Perquè ens...
Ceviche de salmó
25/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones: ½ kg de llimes 1 manat de coriandre 1 xili vermell 1 ceba...
Arròs caldós de llamàntol
24/de novembre/2020Ingredients (per a 4 persones): ▪️ 1 sípia bruta de 300 g ▪️ 1 llamàntol ▪️ 2 grans d’all ▪️...
Sopa de mandarina amb vainilla i magrana
20/de novembre/2020Ingredients: 900 ml de suc de mandarina natural 1 canonet de vainilla 1 magrana 3...
Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta
18/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones: 400 g de tallarines fresques la pela d’1 llimona ratllada 200 g de...