BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Bacallà confitat amb trinxat d’espinacs i bolets, panses i pinyons
09/d’abril/2020Ingredients per 2 persones: Per al trinxat 2 patates senceres de la varietat monalisa ...
Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma
09/d’abril/2020És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana Santa....
Bunyols de vent
08/d’abril/2020Abans que arribi el dia de la mona amb tota la seva dolçor, els bunyols de vent ens han...
CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL
08/d’abril/2020Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...
Sandvitx 'cubanito'
07/d’abril/2020Res millor que assaborir un bon entrepà mentre gaudeixes d'una pel·lícula assegut al sofà. Amb...
Com has de rentar els aliments frescos?
06/d’abril/2020Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...