BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil
29/de març/2019A més de ser el plat estrella durant la Quaresma, el bacallà es consumeix des de ben antic i...
Recepta de sípia amb ceba
22/de març/2019Us proposem un recepta molt senzilla i gustosa. Entra i t'expliquem la recepta pas a pas.
Pa per a tots els gustos
22/de març/2019Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats i per a tots els gustos i...
Recepta d'espàrrecs primaverals
15/de març/2019Recepta molt verda i saludable per llepar-te'n els dits. Entra i descobreix com fer-la amb 5 passos.
Formatges semicurats i curats: sabor intens
15/de març/2019Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....
Recepta de pasta amb musclos i pèsols
08/de març/2019Recepta de pasta amb musclos i pèsols amb 4 passos molt senzills de fer.